Ferie for alle

Nå er det åpnet for påmelding til sommerferie med Ferie For Alle. Det er lagt opp til 6 ulike turer i sommer. Siste frist for påmelding er 22.april. Hvis turene blir avlyst pga koronavirus vil det umiddelbart bli gitt beskjed om.

Mange barnefamilier i Norge sliter økonomisk og det kan skyldes ulike årsaker. Noen av konsekvensene kan være at foreldrene ikke kan gi barna de sosiale opplevelsene som de har behov for.
 
Ferie For Alle er et gratis ferietilbud til barn og barnefamilier med presset økonomi, og bidrar til sosial deltagelse, utvikling, nettverksbygging og inkludering.

Ferie for alle retter seg mot familier som har så utfordrende økonomi at de ikke klarer å finansiere ferie- og fritidsopplevelser på egen hånd. Familiene kan ikke ha tilsvarende tilbud og økonomien må ha vært svak over tid. Familien må ha minimum et barn i alderen 6-13 år.

Hvis dette kan være noe for deg og din familie ta kontakt med Åshild i Mogata 2. Ring (46818311) gjerne for å avtale en samtale...  2021 © Rjukan frivilligsentral