Etter skoletid

Etter skoletid er et fritidstilbud til alle elever på 5. - 7. trinn på MOT i Mogata 2. Tibudet er gratis. Her blir det servert mat - ferske hjemmebakte rundstykker med godt, sunt pålegg. Det blir lagt til rette for lek og lekser.

Dette er et tilbud til alle barn på 5. – 7. trinn fra kl. 13.00 til 15.30 på MOT/Rjukan frivilligsentral. 

På «Etter skoletid» vil det bli servert mat når de kommer. Dette vil variere mellom brødmat (ferske hjemmebakte rundstykker), suppe og annen varmmat.
Det vil være tilbud om leksehjelp, man kan spille fotballspill, bordtennis, brettspill og ulike typer håndarbeid. Ønsker man fast leksehjelp er det fint om det kan avtales på forhånd.

Tilbudet er gratis!

Dette er ikke obligatorisk! Det føres ingen fraværsstatistikk og man trenger ikke melde i fra om man kommer eller ikke. Etter skoletid er et frivillig gratis fritidstilbud man kan benytte seg av når man vil.

Har vi "større" aktiviteter, som besøk på Rjukanbadet, kino eller klatreparken, har vi påmelding og vil i stor grad gjelde for de som har benyttet seg av tilbudet over tid.

Har dere spørsmål om «Etter skoletid» er det bare å ringe, 46818311 eller sende en e-post, ashild.langeland@tinn.kommune.no 

Høres dette ut som noe for ditt barn? Velkommen skal han/hun være!

2020 © Rjukan frivilligsentral