2017 kommer nå!

Det ble en trist slutt på 2016 med brann på Mannheimen asylmottak. Tragisk for våre asylsøkere som har mistet alt. Opp i alt det triste, er det godt å se at vår beredskap virker som det skal og i tillegg at frivillige fra alle kanter kommer på banen for å hjelpe. Røde kors har hatt og har en sentral rolle i dette arbeidet.

I en krisesituasjon er det godt å oppleve å kunne jobbe sammen for å begrense skader og å ta vare på mennesker i nød. Brannen på Mannheimen asylmottak, viser hvor viktig det er at vi samarbeider. Beredskap har alltid vært lagt stor vekt på i vårt samfunn. Vi har et godt apparat når det virkelig gjelder. Fint å se all omtanken som blir vist. Folk vil hjelpe. 

Tankene går til alle berørte. 

Vi får alle brette opp ermene for 2017 og bidra med det vi kan. Små og store ting, etter evne og mulighet. Når alle gjør litt, kan det til sammen bli veldig mye. Det du synes er lite, kan for andre være en grunn til å overleve og finne gleden sammen med andre. 

Ønske og håp for 2017:

 

  • at Rjukan Frivilligsentral, de frivillige organisasjonene sammen med medlemmer og deres ledere, vil fortsette å vokse seg stor og sterke med mange flotte frivillig
  • at alle ønsker fra folk som trenger en håndsrekning får det og at folk hjelper hverandre
  • at vi får enda mer samarbeid mellom det offentlige og det frivillige, og de frivillige seg i mellom slik at alle organisasjoner og leder av disse får mange fruktbare måter å jobbe på
  • at Rjukan Frivilligsentral blir det knutepunktet for samarbeid som det er ment å være
  • at alle på Rjukan og i Tinn får det enda tryggere og har enda mer omsorg for hverandre 

 

Med GODT NYTT ÅR hilsen til dere alle! 

Hilsen Astri Klonteig, daglig leder av Rjukan frivilligsentral

2021 © Rjukan frivilligsentral